top of page

Särkän uudet sivut on nyt auki

Sivuillani kerron tarjoamistani suunnittelupalveluista, jo tehdyistä suunnittelutöistä sekä suunnittelufilosofiastani. Sivut ovat rakennettu niin että tekstiä on ehkä tavanomaista laajemmin eikä kaikki todennäköisesti sisäisty kiireellä - tämä siksi että tyylini on tahdin hidastaminen, kiireettömyyden korostaminen ja jos sinulla on kiire niin et todennäköisesti tule löytämään täältä etsimääsi.

Tämä blogi täyttynee suurin piirtein viikoittain. Blogissa tulen kertomaan laajemmin töistä ja näkemyksiäni suunnittelussa, avaan asioita joita arvostan laadukkaissa tuotteissa, teen blogiin myös inspiraatiotasi tukemaan erilaisia moodboardeja ja valmiita värikarttoja.


Olen tehnyt sivut itse, aina silloin tällöin päivitellen, joten täällä saattaa esiintyä jotakin hassua kuten kuvien päällekkäisyyksiä tai puuttumisia - näistä saa ja voi heti kertoa minulle niin korjaan asian. : ) Tästä johtuen päivittelen sivuja ja leiskaa sitä mukaan, kun koen että kehitettävää on, ja noh, sitähän on aina.


Tämä blogi tulee olemaan myös pääväyläni kertoa ajankohtaisista asioista ns. nopean somen sijaan, kun tavoitteeni on hidastaa tahtia ja olla vähemmän digin äärellä, enemmän luonnollisen ja originaalin äärellä.


Huomasin muuten myös verkkosivuja tehdessä että lähes kaikkeen olisi saanut AI-tukea ja sisältöä, myös blogiin. AI-sisältöä ei täällä tulla näkemään, ei teksteissä, kuvissa tai suunnitelmissa. Luomu eli ihmisen itse tekemä on minun valinta ja suosima tie, AI:lle on paikkansa mutta se ei ole Särkän suunnittelutoimisto. : )


Uusissa tuulissa ja blogia fiilistellen,

Meeri

Comments


bottom of page